Начало Принципи Изследвания Градско планиране Отзиви Примери
Новини Видео Преса Въпроси Контакт Линкове

Връзки

 

 
www.sthapatyaveda.com Сайт за Махариши Стхапатя Веда на английски език.
www.vastu.com.ua Сайт за Махариши Стхапатя Веда на руски език.
www.sthapatyaveda.de Сайт за Махариши Стхапатя Веда на немски език.
www.friedenspalast.de Сайт за Мирните Дворци (Ведически образователни центрове по света) - немски език.
www.msvhomes.co.uk Сайт за жилищния комплекс Garden Village в гр. Suffolk, Англия. За този комплекс медиите се отзовават много положително.
www.maharishipeacepalace.org Сайт за Мирните Дворци (Ведически образователни центрове по света) - английски език.
www.globalreconstruction.org Програма за глобална реконструкция чрез построяване на нови сгради по принципите на Стхапатя Веда по целия свят.
www.MGC-Vastu.com Сайт на архитектурната фирма Maharishi Global Construction, САЩ
www.karuarchitects.com Сайт на архитектурната фирма Karu Architecture
www.yourperfectvastu.com Сайт на фирмата Harmonious Homes, САЩ, която предлага бунгала, построени по принципите на Махариши Стхапатя Веда.
www.vediccity.com

Сайтът на Махариши Ведик Сити, град в Айова, САЩ, който е построен по принципите на Махариши Стхапатя Веда. В града се прилага Ведическо селско стопанство, холистична медицина, образование, което се фокусира върху развитието на пълния потенциал на ученика, както и администрация, която се основава на Конституцията на Вселената. Градът прилага Ведическото знание за развитие на здравето, щастието и високото качество на живот на обитателите си.

www.toweroaks.com
Сайт посветен на шестата по големина офис-сграда в САЩ, която започва да се строи в САЩ в края на 2005 г. Сградата е проектирана изцяло по принципите на Махариши Стхапатя Веда и е най-голямата зелена и Ведическа офис-сграда в света за момента.
mum.edu/reconstruction/welcome.html

Тук можете да проследите ежедневната реконструкция на целия Махариши Университет по Мениджмънт в Айова, САЩ, по принципите на Стхапатя Веда. Последните планове и снимки можете да видите тук: http://mum.edu/reconstruction/latest.html , а снимка от уеб-камера, която ежедневно следи прогреса на реконструкцията можете да видите тук: http://mum.edu/webcam.html

mumpress.com/p_n78.html

Видео за Махариши Стхапатя Веда архитектурата. Тази хубава 30-минутна видеокасета представя ясно и просто ползите, теорията и принципите на Махариши Стхапатя Веда по много логичен и забавен начин. Чуйте преживяванията на хора, които живеят и работят в Стхапатя Веда сгради, както и коментари от архитекти и изследователи. Разходете се в някои от най-хубавите домове и сгради, проектирани по Махариши Стхапатя Веда. Махариши дава коментари, които обхващат есенцията на Стхапатя Веда.

www.purusha.org Духовен център на Америка, построен по Махариши Стхапатя Веда
www.rukmapuraparkhotel.com Парк хотел Рукмапура в Махариши Ведик Сити, Айова, САЩ.
www.vedahouse.com/vhtour3.html Домове в САЩ, построени по Махариши Стхапатя Веда
www.vastu.ca Махариши Стхапатя Веда в Канада - принципи, проекти и примери
tony.donetsk.ua/_sthapat/vedic.html Домове във Финландия, построени по Махариши Стхапатя Веда (руски ез)
global-country.dk/mausing Ведически център в Маузинг, Дания (цялата собственост е 11 хектара).
www.vedicobservatory.org

Махариши Ведическата Обсерватория е древна Ведическа технология за хармонизиране на индивидуалното съзнание с интелигентността на космоса. Чрез нея се създава баланс във физиологията и се засилва еволюционния прогрес. За сгради, които са построени по Махариши Стхапатя Веда, се препоръчва Махариши Ведическата Обсерватория да бъде разположена в брахмастана, където тишината се поддържа оживена и съзнанието на обитателите е установено във времето и пространството по отношение на цялата вселена. Можете да поръчате фотографии, видо или настолна версия на Обсерваторията.

Калкулатор за изчисляване на истинския север  
Изчисляване на закъснението на изгрева на слънцето  

 

 

® Махариши Стхапатя Веда, Махариши Васту, Веда къща и Васту Видя са запазени марки на Maharishi Vedic Education Development Corporation и се използват с подлиценз или с разрешение.