Начало Принципи Изследвания Градско планиране Отзиви Примери
Новини Видео Преса Въпроси Контакт Линкове

Новини

КВАРТАЛ ПО СТХАПАТЯ ВЕДА В ПАЛМ СПРИНГС, КАЛИФОРНИЯ, ЗА ПОДКРЕПЯ НА УСПЕХА В ЖИВОТА
22 Ноември 2005

Ръководеният от докторите Аларик и Синтия Аренандер нов луксозен васту (правилно разположен) обект на Мирната колони в Палм Спрингс (The Palm Springs Peace Colony), чиято архитектура подкрепя успеха в живота, предизвиква силен интерес. Проектът ще бъде първата и най-голяма за сега в света Мирна колония с Мирни Дворци за мъже и за жени и ще се намира в едно от най-хубавите и чисти места на планетата.

Аларик и Синтия Аренандер

Джонатан Липман

Къщите в проекта се продават предварително. Уточнени са строителя и инвеститора и в момента земята се оценява. Главният архитект е Джонатан Липман.

Областта на долината Коачела (The Coachella Valley) на Палм Спрингс е много желан и бързо-развиващ се пазар на недвижими имоти, като по-голямата част от сградите в цялата долина са изникнали през последните 25 години. Местността Ла Куинта (La Quinta) е най-бързо разрастващата се област в Калифорния и втората по растеж в САЩ.

Тази местност е много чиста, със световно-известни лечебни минерални води, прекрасно време и се счита за свещенно място от местните американци, които живеят тук от стотици години.

Палм Спрингс

Мирната колония ще бъде голяма общност проектирана според Махариши Ведическата Архитектура, с комплекси от Мирни Дворци за мъже и жени, спа-център за дълголетие, вегетариански ресторант и пазар за органично чиста храна, над 100 жилища (цените варират от $500,000 до $2 милиона), общи части за всеки квартал от домове, частни и обществени басейни, големи водни площи, пътеки с палми и цитросови дървета.

Околността на Мирната колония е дом на лазурно-чисто небе без смог, прекрасно топло време, прекрасни, цветни и недокоснати гори и планини, езера, има инсталации за въздушна енергия и е заобиколена от най-модерни общности. Областта може да се похвали с най-многобройните голф-курсове от световна класа и е близо до ресторанти, здравни магазини и комплекси за забавления.

Земята се намира на минути от главната магистрала и е близо до летища. Общността е само на два часа път с кола от Сан Диего и Лос Анджелис и само на 50 минути от стара планинска гора и други живописни атракции.

За повече информация за обекта: pstm108@aol.com.

<<< Обратно към НОВИНИ

® Махариши Стхапатя Веда, Махариши Васту, Веда къща и Васту Видя са запазени марки на Maharishi Vedic Education Development Corporation и се използват с подлиценз или с разрешение.