Начало Принципи Изследвания Градско планиране Отзиви Примери
Новини Видео Преса Въпроси Контакт Линкове
Какво споделят архитектите
Какво споделят архитектите
Какво споделят собствениците
Какво споделят бизнесмените
Какво споделят предприемачите
 

- вижте видеоматериали за отзивите за Махариши Стхапатя Веда архитектурата.

Джонатан Липман
"Въпреки нашите добри намерения, ние архитектие на 20-ти век, сме допуснали някои колосални грешки. Те са по причина на факта, че нашата дисциплина никога не е имала средствата да погледне надълбоко в природните закони, които управляват живота в сградата или в града. Това превръща клиентите ни в субекти на много скъп и продължителен експеримент. Чрез древната дисциплина на Махариши Стхапатя Веда архитектурата, ние получаваме достъп до комплект от основни напътствия, които ни позволяват да проектираме сградите и градовете в хармония с природните закони, поставяйки край на бюрократичния експеримент с живота на нашите клиенти." Джонатан Липман, архитект, президент на организацията за опазване на наследството на Франк Лойд Райт и старши архитект в "Maharishi Global Construction"
Д-р Томас Уайнбренер

"Преди десет години се запознах с принципите на Махариши Стхапатя Веда дизайна. Тази технология използва точни формули, които по последователен начин създават идеална среда за живот и работа. Имам редовен контакт с хората, получили удовлетворение от предимствата на това знание. Изключително удовлетворяващо е да използваш архитектурни принципи, които са в съзвучие с природния закон. Това знание е реализацията на моята кариера като архитект."
Д-р Томас Уайнбренер, архитект

Хенри Кларк
"Моите клиенти оценяват дълбоко Махариши Стхапатя Веда домовете, които проектирам за тях. Дори приятелите и посетителите харесват начина, по който се чувстват в тези сгради. Махариши Стхапатя Веда архитектурата дава резултати и те са лесно забележими за всеки един. Това е най-добрата препоръка, която всеки архитект или строител може да си пожелае."
Хенри Кларк, архитект
Кармен Куинтон

"Махариши Стхапатя Веда архитектурата свързва индивида с дълбоките нива на природния закон. Хората чувстват по-голяма подкрепа от природата, по-голям успех и хармония и те чувстват, че нищо не може да им навреди в тези сгради. Използвайки тези основни принципи, усещам как проектите идват спонтанно и без усилие."
Кармен Куинтон, архитект

Морис Шиндлер
"Имайки зад гърба си повече от 20 проекта според Махариши Стхапатя Веда архитектурата, за мен е очевидно, че проектните ми решения са винаги ефективни при създаването на среда, която носи ползи за моите клиенти и увеличава тяхното благосъстояние. Махариши Стхапатя Веда дизайнът възобновява връзката между архитектурата и фундаменталните закони, които управляват цялата вселена."
Морис Шиндлер, архитект
® Махариши Стхапатя Веда, Махариши Васту, Веда къща и Васту Видя са запазени марки на Maharishi Vedic Education Development Corporation и се използват с подлиценз или с разрешение.