Начало Принципи Изследвания Градско планиране Отзиви Примери
Новини Видео Преса Въпроси Контакт Линкове
Какво споделят собствениците
Какво споделят архитектите
Какво споделят собствениците
Какво споделят бизнесмените
Какво споделят предприемачите
 
- вижте видеоматериали за отзивите за Махариши Стхапатя Веда архитектурата.

"Разположихме всяка стая според препоръките на Махариши Стхапатя Веда дизайна и резултатът е учудващ. Имам усещането, че всяко нещо е на правилното място в къщата. Слънцето сякаш грее във всеки ъгъл. Независимо от настроението ми, когато и да вляза вкъщи, се чувствам енергичен и сигурен."

Майкъл Димик
 

Стхапатя Веда интериор

 

"Цялата атмосфера в моя дом е буквално потънала в тишина. Това е нещо съвсем осезаемо и много, много приятно. Определено чувствам подхранващо качество, коeто подкрепя всяка моя дейност. Голямата благословия на тази архитектура ми даде много по-голям успех, мекота и щастие в моя живот."

Джейн Хопсон
 

Стхапатя Веда интериор

 

"Голямо щастие за нашето семейство е да живеем в дом, построен според Махариши Стхапатя Веда дизайна. Сега се радваме на по-голям комфорт и сигурност, по-голяма хармония и голям финансов успех. Обичаме да се връщаме в нашия дом построен по Махариши Стхапатя Веда. Нищо не може да се сравни с това чувство."

Брус Хауптман
 
Стхапатя Веда интериор
® Махариши Стхапатя Веда, Махариши Васту, Веда къща и Васту Видя са запазени марки на Maharishi Vedic Education Development Corporation и се използват с подлиценз или с разрешение.