Начало Принципи Изследвания Градско планиране Отзиви Примери
Новини Видео Преса Въпроси Контакт Линкове
Какво споделят бизнесмените
Какво споделят архитектите
Какво споделят собствениците
Какво споделят бизнесмените
Какво споделят предприемачите
 
- вижте видеоматериали за отзивите за Махариши Стхапатя Веда архитектурата.

Фред Гратсон
"Опирайки се на нашия изключително положителен опит със само няколко служители в Махариши Стхапатя Веда офис-сграда, ние бяхме вдъхновени да построим сграда от 33 000 квадратни фута за половината от нашите служители. Решихме да построим друг офис за всичките 500 служители, който да заработи от април, 1998 г. Всеки, който влезе в сградата, дори по време на строежа, се чувства съживен и вдъхновен."
Фред Гратсон, председател на "Telegroup"

Ед Малоу

"Нашата фирма току-що навърши третата си година откакто е в офис-сградата, изградена по Махариши Стхапатя Веда. Печалбите и производителността нарастваха всяка година. Никога не съм се чувствал по-удобно на работното си място. Офисът ми е толкова комфортен, колкото и домът ми. Творчеството струи безпрепятствено и всичко, което правим води до прогрес. Махариши Стхапатя Веда дизайнът е огромна ценност за моя бизнес - застраховка срещу провал и сигурност за голям успех."
Ед Малоу, президент на "Danaher Oil"

Рон Барнет

"Откакто се преместихе в офис-срадата, изградена по Махариши Стхапатя Веда, всички ние забелязахме увеличение на кохерентността, енергията и благоприятните възможности в нашия бизнес. Ние отдаваме значимото на тази архитектура за създаването на среда, която е най-добрия проводник за растежа и осъществяването на нашата фирма."
Рон Барнет, президент на "Unified Natural Gas Group"

Лари Кроман

"Откакто се преместихме в нашата нова Махариши Стхапатя Веда офис-сграда, направо е очудващо колко много късмет и успех има нашата компания."
Лари Кроман, президент на "USA Global Link"

® Махариши Стхапатя Веда, Махариши Васту, Веда къща и Васту Видя са запазени марки на Maharishi Vedic Education Development Corporation и се използват с подлиценз или с разрешение.