Начало Принципи Изследвания Градско планиране Отзиви Примери
Новини Видео Преса Въпроси Контакт Линкове
Какво споделят предприемачите
Какво споделят архитектите
Какво споделят собствениците
Какво споделят бизнесмените
Какво споделят предприемачите
 
- вижте видеоматериали за отзивите за Махариши Стхапатя Веда архитектурата.

Робърт и Мауреен Уин

"Построихме първия курортен хотел, използвайки Махариши Стхапатя Веда архитектурата. Той имаше пълен успех. Сега разширяваме хотела и строим кондоминиуми, вили, офиси и частни домове - и не можем да се справим с търсенето. Махариши Стхапатя Веда дизайнът е причината за невероятния успех на този проект."
Робърт и Мауреен Уин, "7000 Development", L.P.

Роджърс и Кандас Баджет

"Много е удовлетворяващо да строиш сгради, които подобряват живота на хората. Всеки обича да бъде в тях, дори и работниците. За четири години ние станахме водещи в нашата област на превантивна медицина и имахме посетители от четири континента. Нашия успех отдаваме на подкрепата, създавана от тези строителни принципи."
Роджърс и Кандас Баджет, "The Raj", Махариши Аюрведа здравен център

Дъг и Франси Грийнфийлд

"Преди четири години създадохме първата в света офис-сграда по Махариши Стхапатя Веда. Днес вече 22 компании с повече от 300 служители работят в тези сгради, а търсенето нараства. Нашите клиенти редовно съобщават за едни и същи ползотворни резултати. Махариши Стхапатя Веда архитектурата ни даде пазарно предимство."
Дъг и Франси Грийнфийлд, "Maharishi Global Construction"

Крис и Дий Джонс

"През 1993 г. започнахме изграждането на първата резиденция по Махариши Стхапатя Веда. След като първите няколко вили бяха заети, хората започнаха да ни казват, че се чувстват по-здрави и щастливи в сградите. Бяха построени още сгради и с увеличаването на техния брой положителният опит нарастваше още повече. Изглежда, че има увеличена полза от това да живееш в сграда изградена изцяло по Махариши Стхапатя Веда дизайн."
Крис и Дий Джонс

® Махариши Стхапатя Веда, Махариши Васту, Веда къща и Васту Видя са запазени марки на Maharishi Vedic Education Development Corporation и се използват с подлиценз или с разрешение.